MODELLEN WORK-OUT IN QUARANTAINE:              HOE JE OOK NU IN SHAPE BLIJFT

MODELLEN WORK-OUT IN QUARANTAINE: HOE JE OOK NU IN SHAPE BLIJFT

Er is nu geen school, je kunt niet naar je bijbaantje, je kunt je vrienden niet zien én de sportschool is dicht. Kortom, je zit veel meer thuis dan normaal. Dat betekent ook waarschijnlijk dat je een stuk minder beweegt; meestal loop je elke dag wel wat af of fiets je naar school, maar nu kan dat gewoon niet. Wil je tijdens deze periode toch nog ‘in shape’ blijven? Of ben je op zoek naar een leuke modellen work-out, maar weet je niet echt wat je moet doen? Lees dan verder!

Workouts van modellen op Youtube

Wie weten er nou het beste hoe je ‘in shape’ kan blijven dan professionele modellen zelf? Nederlandse modellen Romee Strijd en Sanne Vloet hebben beiden leuke workout-videos op hun kanalen staan. Maar ook het account JOJA is een aanrader om een keertje te bekijken; Victoria’s Secret Angels Josephine Skriver en Jasmine Tookes delen hier onder andere full-body workouts en voedingstips .

Modellen Work-out Sanne Vloet
Sanne Vloet

Modellen Work-out door Paultje Column

Paultje is misschien wel een van de bekendste catwalkcoaches van Nederland. Maar wist je dat hij ook een personal trainer is? Je kunt allemaal model-workouts vinden via het Youtube-kanaal Rock Your Body . Houd je er niet zo van om een workout via een Youtube-video te doen, dan is er in Paultje’s boek ‘The Model Lifestyle‘ ook veel info over workouts te vinden!

De instagram van modellenbureau’s

Er zijn sinds deze periode van quarantaine veel initiatieven genomen door modellenbureau’s. Vooral op Instagram verschijnen leuke IGTV-videos met modellen work-outs. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de instagram van Micha Models. Ook bureaus als Max Models, NEXT models en Elite models lijken begonnen te zijn met het delen van video’s.

ModelsInShape van Marjolein Vreeke

ModelsInShape is het Instagram-account van modellen-trainer Marjolein Vreeke. Op haar account zijn allemaal losse oefeningen te vinden, maar ook gehele TABATA-work-outs. Ook goed om te weten: Marjolein heeft het boek ‘Models In Shape‘ geschreven vol met tips voor beginnende modellen, maar ook veel modellen work-outschema’s en interessante verhalen.

Models in shape modellen work-out
Models In Shape

Houd je niet zo van een zware work-out? Dan zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om in shape te blijven! Voor een goede modellen work-out hoef je niet alleen maar HITT of TABATA te doen. Fietsen, wandelen en traplopen zijn al goede manieren om in beweging te blijven, maar yoga is ook een geschikte manier om in shape te blijven !

Yoga

Ben je nog niet zo bekend met yoga of wil je het graag thuis een keertje uitproberen? Dan is het Youtube-account van Yoga With Adriene the way to go! Van full-body yoga, tot meer ontspannende oefeningen, je kunt er vanalles vinden. Begin bijvoorbeeld met een 30-day-yoga-challenge of start je ochtend met een yoga-stretch. Yoga zorgt voor meer flexibiliteit en is goed voor je houding, perfect dus als voorbereiding op fotoshoots en catwalk-shows!

ModelSphere.nl

Op ModelSphere staan niet hele modellen work-out’s, maar je kunt er wel tips en tricks vinden voor een gezonde en sportieve levensstijl! Ook vind je er nog meer tips voor boeken met info voor modellen (waar ook vaak work-outs in te vinden zijn). Kijk rustig rond en heb je nog vragen over sporten als model? Dan kun je die altijd hier stellen!

Heb jij nog meer ideeen om ‘in-shape’ te blijven tijdens deze periode? Ken je nog meer leuke modellen work-out’s? Deel ze dan via onze Instagram of laat een comment achter!

REAGEER

Your email address will not be published.