LEUKE INSTA-ACCOUNTS OVER DE FASHION-WERELD

LEUKE INSTA-ACCOUNTS OVER DE FASHION-WERELD

Wil je model worden? Of vind je de mode-wereld wel interessant en wil je er meer over te weten komen? De manier om een ‘insider’ te worden in deze wereld, is door leuke insta-accounts over de fashion-wereld te gaan volgen! Er zijn er genoeg, en om jou te helpen hebben we een paar leuke insta-accounts op een rijtje gezet.

Leuke insta-accounts over de fashion-wereld

Models.com

Modelsdot of Models.com is een van de bekendste platvormen in de mode-industry. Op hun site en insta vind je de nieuwste weetjes uit de fashionwereld, interviews met bekende modellen, en lijsten met ‘new-commers’ en gave campagnes.

Shitmodelmgmt

View this post on Instagram

my feet are broken

A post shared by Shit Model Management (@shitmodelmgmt) on

Een insta-account die op een hilarische en soms satirische wijze de fashionwereld ‘exposed’. Vooral voor modellen zijn de meme’s en captions van hun insta-posts heel herkenbaar. Dit Instagram-account toont de niet zo leuke kanten van het modellen-bestaan. Omdat ze je zelfs om de minst leuke situaties in de mode-wereld kunnen laten lachen, is dit misschien wel een van de leukste insta-accounts over de fashion-wereld die er is.

Modelslovefood

Nederlands model Fabienne Dobbe deelt op dit insta-account allemaal leuke ‘healthy hotspots’. Acai-bowls, juiches en healthy zoetigheden; alles komt voorbij. Je word bijna jaloers dat zij het allemaal mag eten, en jij niet… Maar het blijft leuk om naar te kijken!

RealModelProbs

Net als ShitModelMgmt gaat dit insta-account ook op een humoristische wijze op de modewereld in. Iets minder rauw dan ShitModelMgmt, maar minstens zo leuk!
Wil jij meer verhalen over hoe de fashionwereld niet altijd zo perfect is als het lijkt? Lees dan een van deze artikelen op ModelSphere.nl.

Joja

Josephine Skriver en Jasmine Tooks zijn vooral bekend van hun verschijning tijdens de Victoria’s Secret Show. Maar ze zijn niet alleen bezig met fotoshoots; ze delen ook tips over work-outs, gezonde voeding en vriendschap.

Freddiemade

View this post on Instagram

GRETAMENTS @vetements_official #freddiemade

A post shared by freddie smithson (@freddiemade) on

Art-director Freddie Smithson fotoshopt komische woordspelingen en designer merken in een afbeelding. Een leuke manier om te leren welke high-fashion merken er zijn in de mode-wereld!

DietPrada

DietPrada is het insta-account waar je achter de laatste copy-cat schandalen uit de fashionwereld komt! Maar ze stellen ook andere dingen aan de kaak, zoals discriminatie, seksuele intimidatie in de mode-industry en nog veel meer… Dit alles doen ze op een luchtige en soms zelfs humoristische manier.

Dit waren een paar leuke insta-accounts over de fashionwereld! Mocht jij nog leuke tips hebben, laat dan een comment achter of deel ze via ons insta-account. Wat is jouw favoriete insta-account?

Vergeet trouwens niet ModelSphere te volgen op Instagram!
Heb jij een vraag? Deel hem dan bij de vragen-pagina of stuur ons een prive-bericht via ons contact-formulier.

REAGEER

Your email address will not be published.